Când și cum faci un plan de afaceri. Sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business

Un plan de afaceri îți permite să ai o direcție bine stabilită, să profiți de toate oportunitățile existente și să te poți adapta la schimbările neprevăzute în piață. 

Ești pregătit să iei cele mai bune decizii atunci când ai o planificare nu doar în minte, dar și pe hârtie. Iar cu o doză de agilitate, devii capabil să faci față provocărilor transformându-le în oportunități. Planul de afaceri este și puterea ta de a convinge. Învață să-l folosești pentru a fi credibil în fața oricărui potențial investitor.

● Când faci un plan de afaceri?

● Planifici totul sau mergi pe instinct?

● Flexibilitate sau te ții de plan?

Urmărește episodul și ține cont de răspunsurile și sfaturile lui Bogdan Cernescu, ambasador BCR Școala de Business și Director Corporate Coverage BCR atunci când faci planul tău de afaceri. 

Poți afla primul următoarele sfaturi ale ambasadorilor BCR Școala de Business la Imperiul Leilor de la PRO TV, în fiecare miercuri de la 20:30.

Ambasadorii BCR Școala de Business sunt Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR. Ei te susțin în fiecare etapă a business-ului tău cu cele mai actuale informații și practici în mediul de afaceri. Urmărește aici toate sfaturile lor pentru business-uri inteligente!