Cum îți gestionezi riscurile în afaceri. Sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business

În business riscurile nu se evită, ci se anticipează. Îți dorești independență financiară chiar și în perioada de criză, dar acest lucru presupune o planificare foarte bună pentru gestionarea situațiilor de risc.

Bogdan Cernescu, ambasador BCR Școala de Business și Director Corporate Coverage BCR, a pregătit pentru tine o serie de sfaturi esențiale despre cum poți preveni situațiile de risc și ce ar trebui să faci ca să minimizezi pierderile. 

  • În vremuri dificile trebuie să fii pesimist sau optimist?
  • Risc mic, câștig mic. Risc mare, câștig mare? 
  • E riscant să te îndatorezi?

Urmărește aici răspunsurile lui Bogdan. Aceste informații te vor ajuta să creezi profilul de risc al firmei tale și să iei decizii curajoase, având pregătit un plan de reabilitare în cazul situațiilor de criză. O atitudine ambițioasă, dar calculată îți asigură o imagine de încredere în fața clienților și în colaborarea cu creditorii ori finanțatorii. 

În fiecare miercuri, de la 20:30, ambasadorii BCR Școala de Business te surprind cu noi sfaturi practice pentru afacerea ta la Imperiul Leilor pe PRO TV. Fii pe fază!

Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR sunt ambasadorii BCR Școala de Business. Ei te ghidează la fiecare etapă a business-ului tău cu informații utile pentru o afacere de succes. Află aici toate sfaturile lor pentru business-uri inteligente!