Cum îți pregătești planul de criză. Sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business

Preferi să rezolvi problemele pe parcurs ce apar? O criză vine cu o avalanșă de probleme, iar stresul și presiunea timpului nu te avantajează în luarea celor mai bune deciziilor de business.

Să știi că nu este nevoie să vină criza ca să pregătești un plan de criză. Din contră, businessurile inteligente anticipează situațiile de risc posibile și se asigură că au totul necesar pentru a le supraviețui. 

● Cine are timp de plan de criză?

● Lider puternic sau „muncă de echipă” într-o criză? 

● Cea mai simplă lecție de criză?

În episodul curent vei afla de la Bogdan Cernescu, ambasador BCR Școala de Business și Director Corporate Coverage BCR, lecțiile învățate din perioada curentă de care să ții cont pentru a nu mai fi luat prin surprindere de criză. 

O planificare strategică îți permite să nu renunți la clienții, partenerii și ambițiile tale de business chiar dacă apar circumstanțe mai tensionate. Mai mult decât atât, anticipând ai libertatea să profiți de o criză care îți oferă spațiu pentru inovare și împlinire a noilor nevoi apărute pe piață.

Fii cu ochii pe ambasadorii BCR Școala de Business pentru sfaturile lor de business în fiecare miercuri, de la 20:30, la Imperiul Leilor pe PRO TV. 

Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR sunt ambasadorii BCR Școala de Business. Ei te însoțesc la fiecare etapă a business-ului tău cu cele mai bune practici de a te remarca pe piață. Vezi aici toate sfaturile lor pentru business-uri inteligente!