Cum obții finanțare bancară. Sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business

Când vine vorba de credit, foarte mulți antreprenori capătă o atitudine defensivă din lipsa unei experiențe de colaborare cu banca la nivel de business. 

O investiție bancară nu este o tranzacție, ci un parteneriat de cursă lungă. Succesul tău în afaceri este și în interesul partenerului tău bancar, de aceea el îți pune la dispoziție toată expertiza sa vastă de business și te disciplinează din punct de vedere financiar.

  • Banca îți dă umbrela când e soare și ți-o ia când plouă?
  • Bancherul ideal: un tip descurcăreț sau un medic de urgență?
  • Creditul ideal: cel pe care îl iei repede?

În acest episod vei afla de la Bogdan Cernescu, ambasador BCR Școala de Business și Director Corporate Coverage BCR cum să profiți sănătos de o investiție bancară.

Secretul e să știi să folosești în primul rând feedback-ul și resursele informaționale ale băncii pentru a-ți construi un plan de afacere solid. În baza acestuia, ai mai multe șanse să obții o finanțare potrivită afacerii tale și încredere pe termen lung.

Înainte să pui intențiile în practică, consultă și Singurul Ghid Complet despre ce analizează o bancă atunci când acordă finanțare unei companii.

Urmărește noile sfaturi de business de la ambasadorii BCR Școala de Business în fiecare miercuri, de la 20:30, la Imperiul Leilor pe PRO TV. 

Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR sunt ambasadorii BCR Școala de Business. Alături de ei descoperi cele mai actuale informații și practici din mediul de afaceri. Vezi aici toate sfaturile lor pentru business-uri inteligente!