Imperiul Leilor revine la PRO TV în Sezonul 3! Înscrie-te și atrage finanțarea de care ai nevoie pentru business-ul tău.

PRO TV pregătește un nou sezon al emisiunii Imperiul Leilor! Poți fi chiar tu unul dintre tinerii antreprenori care își vor prezenta planul de business în fața unor potențiali investitori și vor putea obține finanțare pentru proiectul lor.

Provocarea este să îi convingi pe potențialii investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate. În același timp, va trebui să poți gestiona discuția cu aceștia și să demonstrezi că ești suficient de puternic să pui în aplicare planul de business.

Dacă ești antreprenor și ai o viziune strategică de business sau vrei să-ți dezvolți afacerea, stabilește o documentație bine pusă la punct și înscrie-te la emisiune. 

Ce trebuie să faci?

● Completează formularul de înscriere. Descrie planul tău de business, stadiul la care te afli, argumentează cheltuielile propuse. Cu cât mai multe detalii aduci, cu atât mai multe șanse să fii selectat.

● Dacă ești selectat, îți vei prezenta proiectul în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

● În continuare ține de tine să îi convingi să investească în visul tău. Câștigătorii vor primi finanțare pentru a-și dezvolta afacerea, dar potențial și sprijinul Leilor, în calitate de parteneri sau colaboratori.

Deci, ai curaj să intri în Imperiul Leilor? Nu uita că dacă ai urmat cursurile BCR Școala de Business ești deja cu un pas înaintea competitorilor tăi! Înscrie-te aici.

BCR Școala de Business este platforma de educație financiară cu cele mai actuale cunoștințe și practici atât pentru antreprenorii la început de drum, cât și pentru cei experimentați. Ai acces gratuit la cursuri, interviuri, sfaturi, noutăți și oportunități de business din partea experților la fiecărei etapă a afacerii tale. Învață să faci business inteligent!