Noul curs „10 sfaturi pentru start-up-uri de succes”, cu Iancu Guda, la BCR Școala de Business

Te-ai întrebat vreodată care este secretul unui start-up care ajunge cu bine la vârsta de 10 ani? Știm că multe afaceri întâmpină blocaje în primii ani de viață și puține ajung la o dimensiune relevantă pentru economie.

Avem și o veste bună! La BCR Școala de Business am pregătit un nou curs „10 Sfaturi pentru start-up-uri de succes” creat în colaborare cu Iancu Guda. Bazat pe o analiză a mediului de afaceri, cursul sintetizează 10 lecții utile pentru crearea unei fundații solide a start-up-ului tău.

Ce vei învăța în cele 10 lecții:

- Cum să creezi o identitate puternică pentru brand-ul tău.

- Unde este echilibrul între pasiune, independență și planificare.

- Cum să-ți alegi și să crești o echipă de încredere.

- De ce este importantă orientarea către nevoile clienților

- Care este modelul de business cel mai potrivit pentru afacerea ta.

- De ce este important să diversifici sursele de finanțare.

- Cum să îți planifici bugetul în mod cât mai eficient.

- Ce scenarii de stres trebuie să ai în vedere.

- Cum să te promovezi online.

- Cum să creezi o strategie de investiții pentru viitor.

Începe cursul „10 sfaturi pentru start-up-uri de succes” și descoperă cum să creezi strategii de creștere și să aplici modelul de business cel mai potrivit pentru afacerea ta. Lecțiile conțin atât suport video cât și articole utile, pentru dezvoltarea sustenabilă a business-ului tău.

BCR Școala de Business este platforma de educație financiară cu cele mai actuale cunoștințe și practici atât pentru antreprenorii la început de drum, cât și pentru cei experimentați. Ai acces gratuit la cursuri, interviuri, sfaturi, noutăți și oportunități de business din partea experților la fiecărei etapă a afacerii tale. Învață să faci business inteligent!