Premiem performanța! Câștigă două cărți de antreprenoriat semnate de Iancu Guda

Vești bune pentru utilizatorii BCR Școala de Business: am dublat premiile pentru concursul Top 10XP! La BCR Școala de Business suntem mereu încântați să răsplătim spiritul de perseverență și competitivitate. 

De aceea, în fiecare lună ai șansa să câștigi două cărți de antreprenoriat, cu autograf, semnate de Iancu Guda:

- De ce eșuează companiile? 10 greșeli și 100 de soluții - descoperă cele mai comune 10 greșeli pe care le fac companiile din România și 100 de sfaturi validate de Iancu Guda, în cei 10 ani de experiență în managementul riscului.

- Banii în mișcare. Prosperitatea în 10 pași - sute de sfaturi practice care te ajută să înțelegi circuitul banilor și cum să faci ca aceștia să lucreze pentru tine și să-ți aducă prosperitate.

Cum poți câștiga cele două cărți? 

Adună cât mai multe puncte XP din activitățile de la BCR Școala de Business. În fiecare lună, primii 10 participanți cu cele mai multe puncte intră automat în top și câștigă setul de cărți. Pentru a participa trebuie să îndeplinești trei condiții

● Adună cât mai multe puncte (minim 100 XP) și intră în Top 10 utilizatori cu cele mai multe puncte cumulate în perioada prestabilită de 30 de zile;

● Abonează-te (sau ești deja abonat) la Newsletter-ul BCR Școala de Business.

● Completează toate informațiile din Profilul tău BCR Școala de Business, secțiunea Personal. În cazul rolului de antreprenor, completează și datele din secțiunea Afacerea mea.

Urmărește topul pe platforma BCR Școala de Bani și dozează-ți efortul, câștigă inteligent. Află mai multe detalii despre concurs aici.

BCR Școala de Business este platforma de educație financiară cu cele mai actuale cunoștințe și practici atât pentru antreprenorii la început de drum, cât și pentru cei experimentați. Ai acces gratuit la cursuri, interviuri, sfaturi, noutăți și oportunități de business din partea experților la fiecărei etapă a afacerii tale. Învață să faci business inteligent!