ABC Juridic pentru antreprenori, noul curs pregătit de BCR Școala de Business

Ai impresia că fiecare clauză nouă în legislație pune piedică business-ului tău?

Legea urmărește să asigure tuturor condiții egale și favorabile în piață, respectând drepturile fiecărui membru al societății în parte. De tine depinde ca aceasta să fie de partea afacerii tale!

Așadar, din moment ce știi să implementezi legea în rutina ta de business, implicit vei ști să ai grijă de angajații tăi, să-ți fidelizezi clienții și să-ți protejezi afacerea. Tu faci regulile, legea te ghidează. 

BCR Școala de Business, în colaborare cu Avocatnet.ro, lansează un nou curs - ABC Juridic. Fiecare lecție în parte te va ajuta să pui bazele cunoștințelor tale legislative. În mai puțin de 65 de minute, te vei informa despre situațiile în care firma ta are de câștigat în baza regulilor impuse. Legea are un scop constant, diferența o fac deciziile tale luate în cunoștință de cauză.

Alături de tine vor fi Alin Popescu și Adriana Radu, mentorii juridici de la Avocatnet.ro, care îți pun la dispoziție peste 17 ani de experiență în avocatură pentru antreprenori ca tine.

Cele 10 lecții ale cursului ABC Juridic îți vor clarifica:

  • Regulile și formalitățile legislative la înființarea afacerii
  • Cum să angajezi corect din punct de vedere legal
  • Ce trebuie să știi pentru încetarea contractului de muncă
  • Implementarea GDPR în cadrul business-ului tău
  • Cum să respecți legea când faci marketing direct
  • Pilonii ce stau la baza bunului mers al afacerii tale

Învață împreună cu BCR Școala de Business să ții cont și de lege la luarea deciziilor în favoarea afacerii tale. Începe cursul ABC Juridic!

BCR Școala de Business este platforma de educație financiară cu cele mai actuale cunoștințe și practici atât pentru antreprenorii la început de drum, cât și pentru cei experimentați. Ai acces gratuit la cursuri, interviuri, sfaturi, noutăți și oportunități de business din partea experților la fiecărei etapă a afacerii tale. Învață să faci business inteligent!

 

https://www.bcrscoaladebusiness.ro/curs/abc-juridic