Cum îți asiguri surse de venituri. Sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business

  

Cu siguranță îți dorești stabilitate financiară, iar piața fluctuează continuu. Învață să gestionezi corect prețurile și costurile afacerii tale pentru a-ți asigura sursele constante de venituri.

  • Ce strategie de preț alegi?
  • Cum faci față cererii și competiției?
  • Ce costuri trebuie optimizate?

Află și aplică sfaturile lui Bogdan Cernescu, ambasador BCR Școala de Business și Director Executiv Rețea Corporate BCR.

Afacerea ta ține piept competitorilor dacă tu știi să ajustezi corect strategia de preț în funcție de piață și să optimizezi în permanență cheltuielile business-ului tău. Nu câștigă neapărat cel care are cel mai mic preț! Urmărește episodul și află recomandările lui Bogdan de a-ți manevra cu brio sursele de venituri. 

Ai acces în premieră la sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business, la Imperiul Leilor de la PRO TV, în fiecare miercuri de la 20:30.

Ambasadorii BCR Școala de Business sunt Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Bogdan Cernescu, Director Executiv Rețea Corporate BCR. Ei îți sunt alături la fiecare etapă a business-ului tău cu informații utile pentru o afacere de succes. Urmărește aici toate sfaturile lor pentru business-uri inteligente!