Cum îți construiești o echipă puternică. Sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business

În cursa către succesul în afaceri îți trebuie o echipă puternică cu care să faci față provocărilor din piață. De la parteneri de încredere până la angajați dedicați, important este să cauți oameni potriviți afacerii tale și stilului tău de a face business inteligent.

  • Cum îți alegi partenerul de afacere?
  • Unde găsești o echipă potrivită?
  • Cum coordonezi o echipă din poziția de lider?

Chiar dacă îți dorești, nu poți fi expert în toate. Ai nevoie de oameni cu abilități și cunoștințe complementare ție, dar cu valori similare pentru a-ți scala afacerea. Iar o echipă solidă îți asigură și încredere în fața investitorilor.

Urmărește toate sfaturile de la Dana Dima, Vicepreședinte Retail și Private Banking BCR, despre formula unei echipe puternice și cum să o coordonezi ca un lider adevărat.

Fii pe fază și află primul sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business la Imperiul Leilor de la PRO TV, în fiecare miercuri de la 20:30.

Ambasadorii BCR Școala de Business sunt Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR. Ei îți sunt alături la fiecare etapă a business-ului tău cu cel mai utile informații din mediul de afaceri. Urmărește aici toate sfaturile lor pentru business-uri inteligente!