Cum folosești competiția în avantajul tău. Sfaturile ambasadorilor BCR Școala de Business

O piață avantajoasă cu o cerere sporită este mereu caracterizată și de prezența competiției. Iar tu, fiind un antreprenor agil, o poți folosi oricând în avantajul tău.

Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Ionuț Stanimir, Director de Marketing & Comunicare BCR vorbesc despre cum să-ți identifici concurenții și să profiți de experiența lor pentru a-i depăși.

  • Când începe analiza competiției?
  • Cum afli cine este competiția business-ului tău?
  • Există metode prin care să te protejezi de competiție?

Urmărește aici sfaturile și răspunsurile Danei. Competiția nu este niciodată un motiv să renunți la ideea ta de afacere. Cunoaște-ți competitorii la fel cum îți știi afacerea. Învață să iei decizii de business în baza eșecului și succesului lor pentru a deține mereu avantajul competitiv.

Fii pe fază pentru mai multe sfaturi de business de la ambasadorii BCR Școala de Business în fiecare miercuri, de la 20:30, la Imperiul Leilor pe PRO TV.

Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR și Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR sunt ambasadorii BCR Școala de Business. Ei te susțin la fiecare etapă a afacerii tale cu cele mai actuale informații din mediul antreprenorial. Află aici toate sfaturile lor pentru business-uri inteligente!