Programe de finanțare pentru antreprenori, noul curs de la BCR Școala de Business

Știai că până în 2021, doar 30% din fondurile europene de investiții pentru România au fost accesate?

Este cazul fondurilor nerambursabile, și nu numai, finanțări care nu au putut fi accesate din cauza lipsei de informare sau a proiectelor necorespunzător scrise.

Echipa BCR îți vine în ajutor, prin prisma vastei experiențe acumulate în co-finanțarea de proiecte europene, împreună cu experții Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

BCR Școala de Business îți aduce un nou curs, Programe de finanțare pentru antreprenori. Cursul conține 11 lecții în care vei afla ce tipuri de finanțări poți accesa pentru business-ul tău și cum să îți dezvolți afacerea cu fonduri europene și naționale. Alături de tine sunt Oana Mihaela Bâra și Ștefan-Florin Corcodel, experți BCR în programe de finanțare.

Cele 11 lecții ale cursului îți vor clarifica:

- Structura bugetului UE și cum se acordă fondurile nerambursabile 

- Oportunitățile de finanțare existente pentru business-ul tău din România

- Procesul pentru obținerea unei finanțări nerambursabile

- Pașii pentru pregătirea și structurarea proiectului

- Pașii pentru implementarea proiectului

Începe cursul Programe de finanțare pentru antreprenori! Află care sunt cele mai importante oportunități de finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta și vom învăța împreună cum putem să le fructificăm.

BCR Școala de Business este platforma de educație financiară cu cele mai actuale cunoștințe și practici atât pentru antreprenorii la început de drum, cât și pentru cei experimentați. Ai acces gratuit la cursuri, interviuri, sfaturi, noutăți și oportunități de business din partea experților la fiecărei etapă a afacerii tale. Învață să faci business inteligent!