Ghiduri practice pentru alegerea finanțării potrivite pentru afacerea ta

Tu cum ai pregăti un plan de afaceri bine structurat, pentru a obține finanțare europeană nerambursabilă?

Ai aflat care sunt pașii pentru obținerea de fonduri europene pentru afacerea ta, în cadrul cursului Programe de finanțare pentru antreprenori, la BCR Școala de Business. În continuare, specialiștii BCR îți aduc sprijin în scrierea și depunerea proiectelor, în vederea atragerii de fonduri pentru afacerile din mediul rural și IMM-uri.

Am pregătit 6 ghiduri practice complete, cu documentație din surse oficiale și ușor de citit, pentru ca tu să poți scrie un proiect viabil, gata pentru aprobare.

Ce domenii de business acoperă ghidurile noastre?

Investiții în exploatații agricole

Investiții în procesarea și marketingul produselor agricole

Finanțări în cadrul IMM Invest

Finanțări în cadrul Agro IMM Invest

Ce conțin ghidurile practice?

● Criterii complete de eligibilitate;

● Cheltuieli necesare și valoarea grantului acordat;

● Condiții pentru încasarea / rambursarea granturilor;

● Pașii pentru implementarea proiectului;

● Grila de punctaj.

Află toate detaliile despre cum se acordă fondurile nerambursabile, în funcție de programe sau sub-programele aferente. Vezi care sunt condițiile pentru încasare, sau rambursare, sau dacă ai nevoie de un credit pentru avans. 

Mai mult, ghidurile conțin grilele de evaluare, pentru ca tu să știi care sunt punctele forte în prezentarea ta. Iar pentru mai multe detalii și consiliere, programează o discuție cu un specialist BCR, la oricare sucursală. 

BCR Școala de Business este platforma de educație financiară cu cele mai actuale cunoștințe și practici atât pentru antreprenorii la început de drum, cât și pentru cei experimentați. Ai acces gratuit la cursuri, interviuri, sfaturi, noutăți și oportunități de business din partea experților la fiecărei etapă a afacerii tale. Învață să faci business inteligent!