Noul curs pentru antreprenori în tehnologie, la BCR Școala de Business

Ai auzit vreodată fraza: Pentru a avea succes în antreprenoriat, îndrăgostește-te de problemă, nu de soluție? Explicația este că succesul și creșterea sustenabilă vin atunci când reușești să aduci utilizatorilor o soluție utilă pentru probleme reale.

La BCR Școala de Business am pregătit un nou curs, Antreprenor în tehnologie, cu 7 lecții utile despre dezvoltarea și promovarea produsului tău. Împreună vom vedea care sunt etapele necesare în construirea unui produs de tehnologie, încadrarea și validarea acestuia în piață.

Mentorul tău va fi Andreea Iancu, coordonator în acceleratoare de start-up-uri în tehnologie, alături de BCR Școala de Business, și Launch, o inițiativă How to Web, Google for Startups, BCR Social Finance și Orange România.

Ce vei descoperi în cele 7 lecții: 

  • Cum să identifici piața căreia să te adresezi 
  • Cum să prezinți succint produsul tău 
  • Ce presupune o strategie de business 
  • Ce metrici să folosești pentru a măsura progresul 
  • Care sunt cele mai eficiente canale de promovare

Începe Cursul Antreprenor în tehnologie! Află cum să dezvolți un produs care rezolvă semnificativ nevoile utilizatorilor. Iar împreună vom învăța cum să creăm valoare pentru care utilizatorii sunt dispuși să plătească.

BCR Școala de Business este platforma de educație financiară cu cele mai actuale cunoștințe și practici atât pentru antreprenorii la început de drum, cât și pentru cei experimentați. Ai acces gratuit la cursuri, interviuri, sfaturi, noutăți și oportunități de business din partea experților la fiecărei etapă a afacerii tale. Învață să faci business inteligent!